Wie


Even voorstellen


Leonie Tesink, eigenaar van Verliva Interieur design, wist als kind al dat ze mensen wilde helpen met hun interieur. In 2009 is ze afgestudeerd als interieur designer HBO aan KHM departement Architectuur te Mechelen.

“Soms vragen mensen wat de stijl is van Verliva. Zelf beschrijf ik het als ‘hotel sjiek’. Dat is te vertalen naar pure materialen met een warm uiterlijk. Of ik nu een kantoorruimte of huiskamer ontwerp, ik vind het belangrijk dat het interieur een tijdloos en praktische geheel is, waar mensen zich thuis voelen. Het moeten fijne ruimtes zijn om rustig een kop koffie te drinken of in te werken. Vandaag de dag moeten er zo veel keuzes gemaakt worden, van dagdagelijkse tot grote verantwoordelijke keuzes, eventueel met de nodige stress”, weet Leonie. “Een goed afgestemd interieur kan hierin de balans en rust geven die je op dat moment nodig hebt. Denk hierbij aan de juiste ergonomie maar ook materialen spelen een grote rol.”

Verliva interieur ontwerpt interieurs waar mensen gelukkig van worden. Met een eigentijdse vernieuwend ontwerp, verrast ze keer op keer haar opdrachtgevers. De balans tussen een mooi ontwerp en een praktische inrichting is voor Verliva een standaard patroon. De ontwerpen zijn leefbaar, praktisch maar ook mooi en fijn om in te wonen. Die combinatie maakt Verliva een uniek ontwerpbureau.Samenwerking - Wendy Fluijt Soffers


WFS interieur design en Verliva werken regelmatig samen. Wendy Fluijt Soffers, eigenaresse van WFS, heeft ruim dertig jaar ervaring. Ze heeft oog voor de grote lijnen, houdt overzicht en brengt alle projecten naar een prachtig eindresultaat. Rust, stijl, eigenheid en pure kwaliteit voeren de boventoon in al haar projecten. “Samen vormen we een mooie kruisbestuiving. We vullen elkaar aan en ondersteunen elkaar.”
Leonie Tesink